Vragen over bijwonen kerkdiensten Eltheto

- Moet ik me registreren voor iedere kerkdienst?
Je hoeft je maar één keer te registreren via deze link of (als je minder handig bent met mail) door Jan Pieter een bericht te sturen. Als er plek voor je is, krijg je bericht.

- Krijg ik het te horen als ik niet ben uitgenodigd?
Je krijgt alleen te horen wanneer je wél bent uitgenodigd. Dat is omdat er gedurende de week steeds nieuwe mensen worden uitgenodigd. Als iemand aangeeft niet naar de kerk te komen, komt er een plekje vrij en wordt er weer iemand uitgenodigd. Het kan dus zo zijn dat je op woensdag nog niet bent uitgenodigd, maar op vrijdag of zaterdag toch een uitnodiging krijgt. 

- Wanneer word ik uitgenodigd?
Op woensdag worden de eerste uitnodigingen gestuurd. Daarna worden er steeds nieuwe mensen uitgenodigd zodra er een plaats vrij komt. Ergens tussen woensdag en zaterdagavond komt er dus een uitnodiging als je aan de beurt bent. 

- Wat als ik heel graag bij een specifieke dienst wil zijn?
Wil je heel graag die speciale voorganger horen of kun je door onregelmatige diensten niet vaak op zondag? Ook al is er ''Een Systeem'', Jan Pieter kan je altijd handmatig toevoegen, dus laat het weten op scriba@elthetokerkamsterdam.nl.

Zoom:
Na de kerkdienst kun je gemeenteleden spreken via Zoom! De link en het wachtwoord zijn iedere week hetzelfde. Welkom voor gezelligheid bij je bakje koffie thuis!