14 & 15 april: Gesprek zonder woorden

BC oost A3 Poster DEFBuilding Conversation: Gespreksmarathon / Gesprek zonder woorden – Op zaterdag 14 en zondag 15 april houdt Building Conversation een zogenaamde Gespreksmarathon in Amsterdam Oost en voert ze, naast een aantal andere gespreksvormen, het Gesprek zonder woorden in samenwerking met Diaconaal Centrum Oost.

Tijdens het Gesprek zonder woorden onderzoeken we ontmoeting, betekenisvol contact en diversiteit. We nodigen je van harte uit om samen met ons te onderzoeken wat het doet met je om te spreken, te denken en te luisteren vanuit een volledig ander perspectief. Wat blijft er over als je de woorden weglaat?

Gesprek zonder woorden in de Elthetokerk: zaterdag 14 april, 13:00-17:00 uur. Locatie: Javaplein bij de ontmoetingsplek (een houten bar met thee en limonade), van waaruit we gezamenlijk naar de Elthetokerk in de Javastraat lopen om daar het Gesprek zonder woorden te voeren. Na afloop van het gesprek is er iets warms te eten en drinken en ruimte om ervaringen te delen. Kosten: vrijwillige bijdrage naar waardering en draagkracht. Meer informatie en/of inschrijven via  of .