Kerst in de Eltheto

Het wordt kerst! We vieren de geboorte van Jezus en dat doen we in de Elthetokerk op allerlei manieren:

14 december Kreatief met Kerst: Op donderdagochtend14 december bent u van harte welkom op de Javastraat 118 om kerstkaarten te maken, onder deskundige begeleiding van Pien van Tiggelen.

Erato15 december Concert projectkoor Erato: Op donderdagavond 15 december zingt projectkoor Erato - met Elthetoleden Maria van Gent en Maria Lichtendonk - de 'Messiah' in de Oosterkerk.

17 december Kerstmarkt in de Javastraat: Op zondag 17 december is er een grote winterkerstmarkt in de Javastraat. De Eltheto zet haar deuren die middag open met een ‘Worldwide Christmas’: ’s middags Afrikaanse kerst, om 16:00 uur Arabische kerstliederen en om 17:00 uur worden Engelse Christmas Carols gezongen door de Joyful Singers. Warme chocolademelk staat voor u klaar!

joyful singers

flyer kerstoptreden 2017 a3 v2

19 december Concert Gospelkoor Deliverance: Op dinsdagavond 19 december geeft gospelkoor Deliverance een kerstconcert in de Elthetokerk, van 20:30-21:30 uur. Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is uiteraard welkom. De collecte is bestemd voor de kerk.

21 december Kreatief met Kerst: Op donderdagochtend 21 december bent u van harte welkom op de Javastraat 118 om kerstlekkernijen te bakken, samen met Anneke Oosterhuis van de buurtmaaltijd.

24 december Kinderkerstfeest: Op 24 december vieren we, zoals elk jaar, weer kinderkerstfeest. Van 15:30-17:00 uur is er een inloop voor kinderen. Overal in het gebouw zijn dan kleine activiteiten te doen. Zo maak je vleugels bij de engelen en kun je raadsel oplossen bij de wijzen. Vanaf 17:00 uur is er een korte dienst, met soep en lekkers daarna. Het belooft een mooi feest te worden! Meer informatie: Elja den Uijl ().

Kinderkerstfeest


Poster kerst inn 201725 december 
Gezamenlijke kerstviering in de Muiderkerk: Op maandag 25 december houden we een gezamenlijke kerstviering met en in de Muiderkerk. De dienst begint om 10:30 uur. 

Kerstviering ‘We Are Here’Om 12:30 uur, dus na de viering in de Muiderkerk, organiseren we een kerstviering met de ongedocumenteerden van ‘We Are Here’ op Zeeburgerpad 94. De gastheren verzorgen eten, maar u kunt zelf ook wat meenemen. We hebben ook de andere kerken in Oost uitgenodigd. Ds. Eddy Reefhuis leidt de dienst. Iedereen van harte welkom!

26 december Kerst-inn: Tweede kerstdag, dinsdag 26 december, is er de traditionele Kerst-inn, van 17:00-20:00 uur: onze gezellige kerstmaaltijd voor de buurt! Toegang en maaltijd is gratis, maar geef je wel van tevoren op bij Hanneke KleinJan ().