Activiteiten Elthetokerk

ElthetocomplexDe Elthetokerk is een open kerkgemeente, midden in de Indische buurt van Amsterdam. Een kleurrijke gemeente met mensen van alle leeftijden en sociale en culturele achtergrond: ras-Amsterdammers, studenten, jonge gezinnen en ouden-van-dagen ontmoeten elkaar ontmoeten tijdens de zondagse kerkdienst, maar ook tijdens de doordeweekse activiteiten, zoals de rommelmarkt, het avondgebed, de wijze woensdagen en Re-play. In de jaarkalender 2019 - 2020 staat een overzicht van alle activiteiten die we dit jaar ondernemen. In de activiteiten-flyer staan alle terugkerende activiteiten beschreven.

We vormen graag een gastvrije plek van ontmoeting voor mensen uit allerlei culturen, met als uitgangspunt het evangelie van Jezus Christus. Zonder het waardevolle van de traditie te verliezen zoeken we naar vernieuwing om vandaag relevant kerk te zijn. Niet alleen op zondag, maar de hele week door.

In de menubalk rechtsboven vindt u ook informatie over alle activiteiten, over de Elthetokerk en over het Elthetocomplex.