Verhuur gebouw

Multifunctioneel gebouw

In 2011 is het Elthetocomplex grondig gerenoveerd. Het resultaat is een multifunctioneel gebouw, waarin tal van activiteiten plaatsvinden: uiteraard de wekelijkse kerkdiensten en andere kerkelijke activiteiten, zoals het avondgebed. Daarnaast zijn er doordeweeks inloopochtenden, het spreekuur van Buurthulp Oost en drie ochtenden in de week is er een spelinloop (Re-play) voor kleine kinderen en ouders. Ook is er elke laatste zaterdag van de maand een rommelmarkt.

 

Grote zaal

De grote zaal (150 m2), waar op zondag de kerkdienst plaatsvindt, is op diverse manieren in te richten, zodat er voor iedere bijeenkomst een passende opstelling kan worden gemaakt. De zaal is bijvoorbeeld goed te gebruiken voor workshops, concerten in kleine kring, lezingen en recepties.

 

 

Vergaderruimtes

Het Elthetocomplex biedt ruimte voor vergaderingen of bijeenkomsten van zowel grote als kleine groepen.
Er is een grote vergaderzaal (25 m2), geschikt voor maximaal 14 personen, ideaal voor vergaderingen en cursussen,
en een kleine vergaderzaal (12 m2) die geschikt is voor maximaal 8 personen. 

 

Eetlokaal en keuken

Het Elthetocomplex beschikt over een restaurantruimte (52 m2) met keuken. Deze sfeervolle ruimte is zeer geschikt voor buurtactiviteiten en wordt gebruikt voor de koffieochtenden, buurtmaaltijden en tentoonstellingen.
Ook vergaderingen van grotere groepen kunnen hier plaatsvinden.

Het Eetlokaal is in combinatie met de grote zaal bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld een feestelijke maaltijd, of voor evenementen met een hapje en drankje achteraf.

 

Crèche/speelruimte

Eén zaaltje (22 m2) is helemaal ingericht als speelruimte voor kinderen. Aangrenzend is een tussenruimte met kitchenette. Achter de crèche ligt de binnentuin, een ruime en veilige buitenspeelplaats, die op aanvraag ook gebruikt kan worden.

 

Bereikbaarheid

Het complex is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer: NS-station Muiderpoort ligt op loopafstand. Buslijn 22 en 65 en tramlijn 14 stoppen op het naastgelegen Javaplein.


Prijzen

Voor prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen met de beheerder. 
 

Contact
Geert Jan Nordeman
beheer@elthetokerkamsterdam.nl
06-45438557

 

Algemene voorwaarden