Kinder- en tienerwerk

Kinderwerk
Iedere zondag is er tijdens de ochtenddienst een apart programma voor kinderen van 4-10 jaar in twee verschillende groepen. Samen luisteren we naar een Bijbelverhaal of spelen we een verhaal na. Ook gaan we met het verhaal aan de slag: we spelen bijvoorbeeld een spel, knutselen een boot of bouwen piramides.

Er is crèche voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar.

Kom gerust een keer kijken of doe mee!

Voor meer informatie kan je contact opnemen via: jacolinejonker@gmail.com.

Tienerwerk
In de Eltheto zijn er verschillende tieneractiviteiten. Op zondag is er tienerkerk. We beginnen in de kerk en volgen daarna ons eigen programma. Tijdens de tienerkerk duiken wij de Bijbel in of doen we een activiteit die past bij het Bijbelverhaal, zoals iets bakken uit de Bijbel of het bedenken van onze eigen wijsheden uit Spreuken! Er is drie keer per maand tienerkerk voor de tieners van 10-13 jaar en twee keer per maand voor de tieners van 13-15 jaar.

Daarnaast is er één keer per maand op zaterdag een tieneravond voor de tieners van 10-13 jaar. We eten dan eerst samen en gaan daarna de competitie aan, met allerlei spellen: We bouwen de hoogste torens van marshmallows en spaghetti, spelen 30 Seconds of kijken een film.

Je bent altijd welkom om een keer langs te komen!

Wil je meer weten? Stuur gerust een mailtje naar: tienerwerk@elthetokerkamsterdam.nl.