Kerst in de Eltheto

Gepubliceerd op 15 december 2021 om 16:29

In deze donkere dagen leven we toe naar kerst. We hopen elkaar te zien of te ontmoeten tijdens onze kerstactiviteiten:

 

KERSTAVOND
Op kerstavond, vrijdag 24 december, kun je van 15:30-16:30 uur kerstfiguren ontmoeten buiten op de stoep voor de Eltheto. Er is warme chocomelk, en er worden tasjes met verrassingen uitgedeeld voor de kinderen.

Mocht je nog kinderen weten die we hier blij mee kunnen maken? Mail het adres naar Jacoline Marchal: jacolinejonker@gmail.com.

 

KERSTDIENST
Op kerstmorgen, zaterdag 25 december, is er om 10:00 uur een online kerstdienst in de Elthetokerk. De dienst is in zijn geheel live mee te beleven via ons Youtube-kanaal.

 

KERST INN
Op tweede kerstdag, zondag 26 december zal de jaarlijkse Kerst inn plaatsvinden. Gezellig met elkaar eten, luisteren naar een verhaal, een quiz of spelletje en natuurlijk wat kerstliedjes. Vanwege corona zal het ook dit jaar helaas niet in de kerkzaal kunnen gebeuren.

Maar niet getreurd: net als afgelopen jaar zullen we in kleine groepjes in verschillende huiskamers met elkaar de Kerst inn vieren! De huiskamers zullen op sommige momenten digitaal met elkaar verbonden zijn. Er wordt gekookt in de kerk en de maaltijden kunnen door de gastheren/-vrouwen worden opgehaald. De Kerst inn duurt van 18:00 tot 19:45 uur.

Als u graag meedoet, kunt u zich aanmelden bij Klaas den Uijl. Dat kan door te mailen naar kerstinn@elthetokerkamsterdam.nl. In verband met de inkopen is de deadline voor opgave 20 december.

 

KERST IN HUIS

Helaas kunnen we dit jaar in de kerk niet samen luisteren naar het kerstverhaal of samen een spelletje doen, maar gelukkig kan dit thuis wel!

Bijvoorbeeld door je eigen kerststalkijkdoos te knutselen, een kleurplaat te maken of deze kerstfiguren uit te knippen en te kleuren!

Op deze website staan verschillende spelletjes om samen te doen, zoals 'Ra ra wie ben ik met de kerstfiguren', een Kerstmemory of een bordspel over het kerstverhaal!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.