Minisymposium Geloven in Oost- Samen bouwen aan onze buurt

Diaconaal Centrum Oost (DCO) nodigt u uit voor het minisymposium Geloven in Oost. Samen bouwen aan onze buurt op vrijdag 15 november 2019, van 15.30 – 17.30 uur, met een hapje en een drankje na afloop. Aanmelden noodzakelijk in verband met organisatie bij Gianni da Costa ().

Diaconaal Centrum Oost brengt mensen en organisaties samen, wakkert creativiteit en autonomie aan en stimuleert dat mensen zich verbonden voelen met hun buurtgenoten, hun wijk en hun stad.

Het DCO wordt gedragen door de Protestantse Diaconie, de Elthetokerk, de Muiderkerk en de Binnenwaai, kerk op IJburg. Graag gaan we op vrijdag 15 november a.s. met u in gesprek om kennis, ervaringen en inzichten over de ontwikkeling van de buurt te delen.

Tijdens het minisymposium zullen we ook afscheid nemen van Jerrit Vellenga, de voormalige diaconaal opbouwwerker. Het volledige programma is als volgt:

15:30 Inloop met koffie en thee.

16:00 We stellen ons aan elkaar voor en voormalig diaconaal opbouwwerker Jerrit Vellenga neemt ons mee in de achtergrond en de ontwikkeling van het Diaconaal Centrum Oost.

16:20 Forumgesprek geleid door ds. Martijn van Laar.

17:00 Nagesprek waarbij we onze ervaringen delen en conclusies trekken.

17:15 Afscheid Jerrit Vellenga en introductie diaconaal opbouwwerker Gianni da Costa door Arend Driessen (Protestantse Diaconie).

17:30 Eind programma, tijd voor een hapje en drankje.

18:30 Einde

Het symposium vindt plaats in Elthetokerk – Javastraat 118, Amsterdam

Met vriendelijke groet,

Gianni da Costa

Diaconaal Opbouwwerker Amsterdam Oost